...shpejt dhe ndryshe...

Ngrinë liqeni i Ohrit. Shihni pamjet e magjishme (VIDEO)

Në një video të realizuar nga ekipet për shpëtim në Liqenin e Ohrit shihet se si akulli ka mbuluar këtë liqen që ka ndodhur vetëm disa herë në 100 vitet e fundit.