Masakër me pemët në mes të Fierit, disa kohë pas asaj në Elbasan (FOTO)


Pas qytetit të Elbasanit një masakër ndodhi sot në mes të qytetit të Fierit dhe askush nuk e di pse po priten këto pemë në shëtitore.

Qytetarëve fierak iu ka bërë përshtypje një veprim i tillë, duke marrë parasysh se kemi të bëjmë me pemë disa vjeçare që janë shndërruar në objekte simbolike dhe përfaqësuese të qytetit.