Lideri i BESËS, Bilall Kasami në intervistën që po zhvillon në Click Plus të tv 21, ka theksuar pa platformën e shqiptarëve, nuk ka qeveri të re.

“Duhet që të dyja partitë maqedonase, VMRO dhe LSDM-ja duhet ta marrin seriozisht platformën e shqiptarëve, pasi duhet të shohin se cila pika mund t’i pranojnë dhe për cilat pika do të ketë bisedime”, theksoi Kasami.

Ai më tej theksoi se pa plotësimin e kësaj platforme, nuk ka qeveri të re./TetovaSot/

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/tv21hd/videos/931943070269231/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

 

 

Loading...