Kasami në “ClickPlus”: Do të hynim në qeveri vetëm me LSDM-në dhe BDI-në (VIDEO)


Lideri i BESËS, Bilall Kasami në intervistën që po zhvillon në Click Plus të tv 21, ka theksuar se në qeveri mund të hyjnë vetëm me BDI-në dhe LSDM-në.

“Nëse plotësohen këto pikat të plaftormës së shqiptarëve, jemi të gatshëm të hyjmë në qeveri vetëm me BDI-në dhe LSDM-në”, theksoi Kasami./TetovaSot/