Ndërdohë që i ftohti polar ka pezulluar gjithcka në Shqipëri, peshkatarët vlonjatë nuk dalin nga rutina e tyre.

City Radio ka siguruar këta foto nga anija Leo, peshkatarët e së cilës kanë nxjerrë sot nga ujrat e Vlorës një peshkaqen të kuq 4.5 metër dhe me peshë totale 340 kg.

Specie të tilla janë të rralla për vendin tonë, por egzistenca e tyre, na kujton dhe një herë se sa e pasur është Shqipëria.

 

Loading...