Fotografitë e shkrepura mëngjesin e së martës në provincën e Cozenca në Itali lënë pa fjalë.

Avionët vijojnë të fluturojnë pa pushim, duke mbuluar diellin dhe duke i bërë temperaturat edhe më të akullta. Kjo gjë e demonstruar edhe në gjurmët e lëna në qiell shpjegon temperaturat e acarta të këtyre ditëve.

Fotografitë që shoqërojnë shkrimin janë cilësuar si apokalipsi në qiejt italianë

Loading...