Gjarpërinjtë janë ndër krijesat më të rrezikshme në botë për helmin dhe forcën që kanë karshi njeriut. Por megjithatë ka diçka që e mund atë, është një merimangë e cila e ka mbuluar atë me rrjetën  e saj, nga e cila gjarpri vështirë që mund të shpëtoj, shkruan DailyMail.

Në një video të postuar shihet se si gjarpri mundohet me “mish e me shpirt” të dal nga kjo rrjetë, derisa dikur dorëzohet nga lodhja. Në këtë rast fituese e garës është merimanga.

Loading...