Presidenti i Amerikës Barack Obama ka përlotur të pranishmit në fjalimin e tij të fundit si kreu i vendit, para se detyrën e  tij të ia dorëzoj presidentit të zgjedhur Donald Trump.
Obama, pranoi mangësitë dhe sfidat e Presidencës së tij, por u ka bërë thirrje njerëzve për optimizëm dhe pjesëmarrje në procese demokratike.

Fjalimi i fundit i Obamës mori një kthesë emocionale, kur ai falënderoi zonjën e parë, gjë që shkaktoi ovacion në qendrën e konventës.

Madje edhe me emocionues u bë  ky fjalim kur ndër tjerash Obama i tha edhe disa fjalë për zëvëndës presidentin Joe Biden.

“Jo vetëm se ju ishit një zv president i shkëlqyer por unë fitova edhe një vëlla. Ishte vendimi i parë që unë e mora dhe më i miri që e kam bërë. Miqësia me ju ka qenë njëra ndër kënaqësitë tona më të mëdha.”, tha Obama duke iu referuar Joe Bidenit.

Loading...