...shpejt dhe ndryshe...

Rreth 50 minuta reshje bore në kryeqytet kanë krijuar vështirësi në qarkullim në të gjithë Tiranën.

Situatë problematike shfaqet në rrugën e Elbasanit.

Shikoni videon e mëposhtme, ku automjetet janë bllokuar dhe kanë vështirësi në lëvizje.