Moti i ftohtë ka bllokuar tërësisht fshatrat Brezë, Malinë dhe Tanushë.

Shumë njerëz ankohen nga sëmundje të ndryshme ndërsa nuk mund të shkojnë as në mjek për shkak të rrugëve të bllokuara. Ata thonë se të gjitha rezervat ushqimore i kanë harxhuar dhe se nuk kanë as ilaçe për të sëmurit.

Në këto fshatra trashësia e borës arrin deri në 1.5 metra.

Loading...