...shpejt dhe ndryshe...

Bilall Kasami në “ClickPLus”: Numrat flasin, ne do të jemi në opozitë (VIDEO)

Lideri i BESËS, Bilall Kasami në intervistën që po zhvillon në Click Plus të tv 21, ka theksuar se numrat flasin, se Lëvizja BESA do të jetë në opozitë.